Volem el nostre 2,9%!

El passat 5 de gener, el BOIB publicava la Resolució del Consell de Govern que certifica la reducció del complements autonòmics per als docents.

[BOIB: https://www.caib.es/eboibfront/ca/2021/11319/643559/acord-del-consell-de-govern-de-4-de-gener-de-2021- ]

Des del passat mes de novembre, ens hem mobilitzat contra aquesta mesura que afecta al conjunt dels funcionaris del govern de les Illes de les Balears.

Els sindicats participants de la Mesa General de funció pública (a la qual el nostre sindicat no té accés) van decidir aturar aquestes protestes després d’un acord amb el Govern: el compromís de fer efectiu el 2% i  la calendarització pel seu pagament.

Valorem positivament l’inici de negociacions per l’augment del 2% però, no acceptarem de cap manera la retallada del complement retributiu de 283,2 euros anuals pel subgrup A1 i 244,92 euros anuals pel subgrup A2. Això implica una reducció del 0’9% del la nostra nòmina.

D’entrada, veiem que comencem l’any perdent el gairebé el 3% del nostres sou, amb una greu discriminació i una maniobra de trilerisme pressupostari.

Els docents ens hem convertit en l’ase dels cops del govern, com fa temps que venim denunciant.

Des del Sindicat Alternativa, denunciem novament aquesta situació i lamentem que, lluny de valorar la feina dels docents en aquests temps difícils i complicats, s’ataqui novament la dignitat i la paciència de mestres i professors. Valorar és pagar el que pertoca!!

Anterios comunicats 

Volem el 2% i el 0’9% també! | Alternativa (sindicatalternativa.cat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *