VALORACIÓ DE LES ELECCIONS GENERALS

Des d’Alternativa Sindicat Docent ens agradaria fer una crida a la responsabilitat a TOTS els polítics després de veure el resultat de les passades eleccions del 10N. No entrarem en valoracions de caire polític, ja que el nostre major interès és l’àmbit educatiu; però ens preocupa la situació.

Novament els ciutadans han elegit els seus representants i el resultat ha estat, una vegada més, una mostra de l’heterogeneitat que hi ha a la societat. Com a conseqüència tenim un Congrés plural i divers on totes les ideologies (algunes més preocupants que altres) hi estan representades.

És per això que EXIGIM als partits polítics que siguin responsables, que deixin de banda els egos i interessos particulars i que siguin capaços d’arribar a un consens que beneficii a tota la població. Els uns s’han de posar d’acord per governar de forma coherent i pensant en la ciutadania; els altres han de deixar governar ja que portem massa temps amb la maquinària aturada i les previsions no auguren bons moments.

Des d’Alternativa Sindicat Docent valoram positivament que al preacord de Govern hi hagi un punt que tengui present la protecció dels serveis públics, destacant l’educació, la sanitat i l’atenció a la dependència.

Finalment, recordam a les forces progressistes el seu compromís per derogar la LOMQE i redactar una nova llei educativa amb les aportacions de la comunitat educativa.  Instam també els encarregats d’elaborar els pressupostos a augmentar la inversió educativa fins arribar al 5% del PIB,  perquè l’educació és una inversió de futur, no una despesa. És l’únic que garanteix persones lliures i amb valors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *