Alternativa

Sindicat Docent

Mesa tècnica: marcatge. Ens plantem!

[ACTUALITZACIÓ: 14/11/2019]

La Mesa Permanent de la Junta de Personal Docent de Mallorca, -aviat ho faran la resta- s’han reunit per fer un redactat comunicat conjunt per demanar a la conselleria la millora dels pressupostos de l’any 2020 en matèria educativa.

Donada la convocatòria urgent del Conseller d’Educació, també es va acordar seguir amb l’esperit del document que vam presentar: demanar la retirada del sistema de marcatge de manera unànime.


El conjunt de sindicats d’educació pública de les Illes Balears amb representació a la Mesa Sectorial hem pres la decisió de no participar de la mesa tècnica que estava prevista per avui, 12/11/ 19 per molts motius.

Amb anterioritat, hem demanat la retirada d’aquest sistema i el retorn al sistema anterior. A més, ens trobem amb una situació en què hem de negociar sense cap document de referència, cap proposta per part de la conselleria anterior a la mesa. Així és més difícil arribar a un acord.

En l’anterior comunicació en conjunt i de les tres juntes de personal docent, vam sol·licitar una reunió amb el Conseller d’Educació per fer-li arribar el malestar dels docents i possibles propostes.

Demà es reunirà la Mesa permanent de la junta de personal de Mallorca i en els propers dies de Menorca i Eivissa per proposar i debatre la situació.

Sempre hem volgut negociar i arribar a acords de tot tipus. En aquesta ocasió, la Conselleria ens ho posa molt difícil.

Document registrat a la Conselleria d’educació.

Com ja venim denunciant fa un temps, no volem només parlar del marcatge dels docents: volem dedicar el nostre temps a millorar, en el seu conjunt, les condicions dels docents i del alumnes de les Illes Balears.

 

 

Mesa tècnica: marcatge. Ens plantem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint