Quan arribaran els assumptes propis per interins?

El Sindicat Alternativa sempre ha defensat que tots els docents (sense fer diferències) tenguin els mateixos permisos i llicències. Per això, una de les peticions del nostre sindicat per l’actual Acord Marc era la inclusió dels dies d’assumptes propis per tots els docents (interins inclosos) però aquest punt no es va incloure. 

Des d’Alternativa considerem que el règim de permisos del personal docent no pot discriminar el personal interí. Els funcionaris interins, també, haurien de tenir dret al permís d’assumptes propis, ja que les diferents casuístiques per a demanar-lo són motivades per interessos personals. I, aquestes casuístiques afecten la persona no a la condició del tipus de funcionari. 

Entenem que els funcionaris interins també han de poder gaudir d’aquest permís i que ha de ser proporcional al seu temps de contracte com es fa a altres Comunitats autònomes. 

De les 17 comunitats autònomes i afegint Ceuta i Melilla, només 3 comunitats autònomes no tenen permisos per assumptes propis per interins . Balears és una de les 3 que discrimina als interins pel que fa als permisos i llicències. 

Sol·licitem, una vegada més, al Director general de Personal docent  que modifiqui la normativa que regula aquest permís per a evitar la discriminació entre un funcionaris interins i de carrera.

Assumptes propis per interins 
Andalusiasí amb vacant
Aragó
Astúries
Illes Balearsno
Illes Canàries
Cantabria
Castella i Lleó
Castella La Manxa
Catalunya
Comunitat valencianano 
Extremadurasentència guanyada pendent d’aplicar 
Galicia
Madrid
Múrcia
Navarra
País Basc
La Rioja 
Ceuta, Melilla i centres del Ministeri d’educació sí, van per Estatut del treballadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *