Mesa sectorial: Places ATD

Avui, dimecres 24 de març, hem assistit a la sessió ordinària de la Mesa Sectorial d’Educació. L’objectiu era el d’aprovar la convocatòria que proveirà les comissions de caràcter voluntari del personal docent amb funcions d’Assessor Tècnic Docent. Han estat presents per part de la Conselleria d’Educació el Secretari General d’Educació, Sr. Tomeu Barceló Rosselló i la Directora General de Personal Docent, Sra. Rafaela Sánchez Benítez. 

Per la nostra part, hem demanat que es permeti la presència dels representants dels sindicats educatius, per a garantir la transparència en les seleccions i en els seguiments d’aquestes. Se’ns ha assegurat que això es durà a terme, així com es produeix a altres comissions de selecció. 

També hem reivindicat el fet que a la plaça de Programes internacionals es demani també nivell amb llengua francesa per no discriminar els docents d’aquesta especialitat, i més tenint present que la mateixa Conselleria manté un conveni amb França a través del Bachibac i del Delf Scolaire. 

S’han fet aclariments de l’esborrany com:

  • Les sol·licituds es podran tramitar de forma telemàtica. 
  • Les places s’ofereixen per ser ocupades per a funcionaris de carrera en comissió de servei. En cas que la plaça no sigui coberta per aquesta via, podrà ser ocupada pel docent interí que hi està destinat actualment. 
  • Les titulacions docents internacionals, així com les referides a llengües estrangeres, són acceptades sempre que s’hagin tramitat les convalidacions corresponents. 
  • Les places referides a assessors de convivència escolar inclouen titulacions de PTSC.
  • Els requisits per a  algunes places d’assessors informàtics inclouen docents amb experiència en TIC.
  • Quan es demanen docents amb formació concreta (per exemple en Dret o Nivell de llengua estrangera), és perquè és necessari pel lloc de lloc de feina de la plaça que s’ofereix. 
  • Hi ha requisits que presenten un ventall ampli, no es vol limitar massa per oferir la possibilitat d’accés a més docents. És el cas per exemple dels docents que hagin format part de les Comissions d’Escolarització del centres educatius, coordinadors TIC…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *