Consell Escolar de Mallorca: plenari 1-10-2019

Dia 1 d’octubre vam assistir al Plenari del Consell escolar de Mallorca. Entre altres temes, es va aprovar una declaració amb motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. El Consell Escolar rebutja la violència contra les dones i anima a tothom a  fer visible aquest rebuig participant de les accions que tinguin lloc aquest dia.

El Consell Escolar de Mallorca participarà en la Jornada de reflexió i debat Escola en llengua catalana amb projecte plurilingüe organitzada per la Societat Catalana de Pedagogia. Aquesta jornada tindrà lloc dissabte 19 d’octubre i tindrà un reconeixement de 8 hores de formació permanent de la Conselleria d’Educació. Us animam a participar-hi, Aquí teniu un enllaç on trobareu més informació així com el butlletí d’inscripció.

https://blogs.iec.cat/scp/2019/09/21/jornada-de-reflexio-i-de-debat-a-mallorca/

Finalment, volem informar-vos que a partir del 7 novembre es començaran a reunir les diferents comissions. Alternativa participarà en dues comissions: Serveis pedagògics, innovació i participació educativa i Elaboració de l’informe anual de la situació educativa a Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *