Comissió paritària de Riscos Laborals

Dimarts dia 22 vàrem formam part de la reunió de la Comissió Paritària de Prevenció de Riscos Laborals de Personal Docent on revisarem la Memòria de les activitats realitzades al llarg de l’any 2021 i presentaren la proposta de planificació de les previstes per aquest any. 

Al llarg de la reunió es va tractar el tema de les malalties professionals que es va sol.licitar que es fes llistat i s’ampliessin pel personal docent, però van respondre que aquest tema es decideix a nivell estatal.

A petició d’ Alternativa que va demanar per què en les línies d’actuació pel curs actual no hi havia l’aplicació a Menorca i Eivissa i Formentera d’un servei propi i no subcontractat, Vàrem tractar el tema dels metges i de la dificultat en que es troba l’ administració de tenir professionals específics a nivell de totes les Illes. 

Es va comentar que s’han de revisar els incentius i van dir que ja ho havien traslladat a funció pública i tenien coneixement del problema, però que no veien possible d’ implementar aquest serveis a les Illes a curt termini.

Download

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *