Resum de la mesa sectorial 4/4/2022

 

 

Avui hem assistit a la mesa sectorial d’educació per tractar els següents temes :

 

Convocatòria de places d’assessor tècnic docent ATD de la conselleria d’educació. 

 

Des de el 2018, i fruit de les demandes de transparència en l’adjudicació d’aquestes places es va iniciar un procés obert a tots els funcionaris de carrera per poder optar-hi. Les diferents convocatòries s’han anat cobrint, excepte el curs passat que per motius de la COVID, no es convocaren, prorrogant les anteriors per no incrementar la incertesa del moment. 

Aquesta nova convocatòria , ha sofert petits canvis per facilitar la participació:

  •  S’obri la possibilitat de participació als funcionaris en pràctiques.
  • La formació a baremar s’obtindrà directament del portal del personal.
  • S’estableix un sistema de resultes , per adjudicar la plaça al següent aspirant en cas de renuncies . 

 

Per part d’Alternativa hem votat a favor de les modificacions i la proposta per que continua la línea de donar transparència a totes les adjudicacions. 

La convocatòria oficial de les places ofertades es publicarà en breu al BOIB.

 

Resolució de la directora general de Personal Docent de XX d’abril de 2022

per la qual s’aprova la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de

comissió de serveis, un lloc de feina de la Inspecció Educativa

 

S’ha generat una vacant no prevista al cos d’inspectors a Mallorca i per proveir-la  mitjançant una comissió de serveis  es convoca aquest procés de selecció . 

 

La convocatòria es continuista amb les anteriors i serà publicada al BOIB en breu. La data d’incorporació prevista és l’1 de setembre. 

 

Torn Obert de paraules 

 

La directora general de personal docent , ha informat que dimarts hi haurà una reunió al ministeri per tractar dos temes molts importants . La problemàtica del canvi de nivell de A2 a A1 dels docents de FP i el procés d’estabilització dels interins. La Directora s’ha compromés a convocar una mesa aquesta setmana per informar.

 

Des de el Sindicat Alternativa,  hem plantejat la necessitat d’establir un procés negociador per poder millorar les condicions de feina i les retribucions dels docents , que per diversos motius romanen estancades. Ara una vegada aprovada la LEIB i la COVID en procés de superació , es fa imprescindible reprendre la tasca negociadora i establir un marc pels propers cursos. El secretari general , s’ha compromés a convocar una mesa sectorial amb el Conseller per tractar aquest tema i el pla de desplegament de la LEIB.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *