Alternativa

Sindicat Docent

Què ha passat amb el WEIB?

Arran del tancament del Web Educatiu de les Illes Balears (WEIB) ens hem posat en contacte amb el departament corresponent de Conselleria perquè ens informessin dels motius. Volem agrair la seva amabilitat i reconèixer la feina que han estat fent durant molt de temps, a la vegada que ens lamentam que no s’han dedicat recursos per a poder mantenir el seu funcionament.

Sembla ser que aquesta web mai ha estat oficial però com moltes direccions generals els facilitaven informació i tenien personal i mitjans per mantenir-la ho havien fet fins ara sabent que era popular i el món educatiu hi recorria amb freqüència, però diversos factors han provocat el seu tancament.

  • No hi apareixia tota la informació que Educació publicava a altres bandes, per tant no era fiable com a web de referència.
  • El seu funcionament requeria recursos humans dels que ara no disposen ja que era una web html i el seu manteniment era manual.
  • Cada servei ha de ser responsable de penjar la informació que li pertoqui a la seva web.

Us posam alguns exemples perquè pogueu buscar la informació:

Canvi de contrasenya, Moodle, Abbies… Si estàs treballant a un centre contacta amb el coordinador TIC, ells tenen la informació. De tota manera pots accedir a ieduca.caib.es

https://intranet.caib.es/Intranet/canviapassword.do

Adjudicacions, interins, concursos de trasllats, Xestib… Tot això ho trobaràs a la web de la DG personal docent, que és una de les més completes.

Currículums, depenen de la DG de Planificació, ordenació i centres.

Portal del Personal 

Què ha passat amb el WEIB?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint