Plenari Junta Personal Docent de Mallorca (12-6-19)

PLENARI JUNTA PERSONAL DOCENT

12/6/2019

Assistència al plenari

Es va poder dur a terme la sessió ordinària, però amb la falta d’assistència de molts dels delegats.

De l’STEI només van assistir 5 dels 16 delegats.

D’UGT, 1 de 2

De, CCOO, 2 de 4

D’Anpe, 4 de 6

UOB, 5

ALTERNATIVA, 4 de 4

Primer punt: Actes: El president de la junta de personal docent va demanar aprovar-les en el següent plenari. Malgrat estar en l’ordre del dia, no les presenten.

Segon puntPropostes per al nou govern autonòmic. S’acorda un document per fer peticions al nou govern autònomic, sorgit de les eleccions del dia 26 de maig. (El penjarem quan ens arribi la versió definitiva) Alternativa va demanar que s’hi inclogués un punt de negociació per tal de, només aconseguir la recuperació definitiva, sinó també aconseguir una millora efectiva de les condicions sociolaborals dels docents de les Illes Balears. Es van afegir punts com: millora del fons d’acció social, la cotització i pagament de l’estiu dels interins (i proporcionalment a aquell que no arribin als 165 dies treballats) formació permanent a càrrec de conselleria, etc…

Tercer punt -Propostes per al govern central. S’aprova un document per fer peticions al nou govern central, sorgit de les eleccions del 28 d’abril. (El penjarem quan ens el facin arribar).

En el torn obert de paraula ALTERNATIVA fa una proposta per establir mecanisme de la relació entre les diferents juntes de personal docent amb l’objectiu de fer propostes comunes.

També van demanar que es faci arribar a la Conselleria que aquelles comissions de serveis que necessiten fer entrevistes es facin personalment i no videoconferència, perquè suposa un greuge comparatiu, ja que els mitjans amb els quals es realitzar, deixa molt que desitjar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *