Plenari de la Junta de Personal Docent de Mallorca

JUNTA DE PERSONAL DOCENT DE MALLORCA

El dimecres, 20 de març de 2019, s’ha reunit el plenari de la Junta de Personal Docent no universitari de Mallorca.

-Modificació del reglament de la JPDMALLORCA

El reglament s’ha modificat per tal d’adaptar-lo a la nova realitat. S’ha passat d’una junta de personal de totes les Balears a una per cada illa. No s’han donat modificacions remarcables: 

-Modificació del nom: passa a ser Junta de Personal docent no universitari de les Illes Balears a Junta de Personal docent no universitari de Mallorca.

A l’article 11: Per tal de facilitar la votació secreta  la junta adquirirà una urna i paperetes 

Article 12: El plenari convocat dia i hora que faciliti l’assistència. D’aquesta manera, els companys i companyes que han de deixar la seva tasca docent, poden programar-ho amb temps.

Article 31: La junta de Mallorca favorirà la coordinació i, si escau, actuarà conjuntament amb les altres juntes (Menorca i Pitiüses).

Amb aquestes modificacions s’aprova i es durà per al registre al departament de treball.

 

-Comitè de seguretat i salut.

El comitè de seguretat i salut compta, a Mallorca amb 8 membres delegats en representació dels treballadors i treballadores de Mallorca.

Mallorca: 8 delegats. (segons representació)

STEI 3, UOB 1, ANPE 1, ALT 1 CCOO 1, UGT1.

UOB va cedir un dels seus 2 delegats inicials (segons resultats electorals) a UGT per tal que tots les agrupacions tinguessin un representant i complir així la voluntat de totes les parts, excepte de l’STEI.

A més s’han aprovat les següents resolucions:

1-Rebuig recentralització: Davant les amenaces de recentralització del sistema educatiu d’alguns partits polítics, la JPDNU de Mallorca ha expressat la seva oposició amb el vot favorable de tots els sindicats, excepte d’ANPE.

2-La JPDNU de Mallorca reclama la recuperació de les ajudes desplaçament sindicals amb els vots favorables de tots els sindicats.

3-La JPDNU de Mallorca reclama la recuperació de les retallades fons acció sindical per a llocs i espais aptes a tots els sindicats, com marca la llei. 

Altres: calendari escolar. atès la nova situació de la junta, es demanarà al consell assessor que modifiqui aquest punt i només hi anirà representant a aquests efectes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *