Nova campanya del paraigües

A Alternativa sabem que la docència no és fàcil. Volem que tenguis un lloc on arrecerar-te quan et sentis desprotegit, per això hem elegit un paraigües com a imatge que ens representa.

 

A Alternativa no volem que es perdi el sentit de la nostra tasca: treballar AMB els nostres alumnes, que ells siguin els beneficiaris directes del nostre esforç.

A Alternativa lluitam contra “quan nosaltres estudiàvem també érem 40 dins una aula”. La docència, la societat eren diferents. Necessitam unes ràtios adaptades a la realitat del S. XXI.

A Alternativa sabem que les aules són cada vegada més heterogènies, les necessitats de l’alumnat no són únicament adquirir coneixements, per això necessitem recursos.

A Alternativa recordam que abans de qüestionar les decisions d’un docent s’ha de conèixer el context i les motivacions.

A Alternativa  treballam per recuperar el prestigi social que durant molt de temps alguns s’han encarregat de tirar per terra.

A Alternativa volem saber per què ens demanen motivar l’alumnat perquè tengui èxit als estudis mentre ens desmotiven posant-mos cada vegada més difícil la nostra feina.

A Alternativa defensam que tenim dret a reclamar millores salarials com qualsevol treballador, sense por a l’opinió de la societat.

A Alternativa  sabem que sense esforç no hi ha èxit, els docents ho saben i la societat ha de saber-ho també.

A Alternativa sabem realment les hores que dedica un docent als seus quefers, per això diem no a les hores no reconegudes.

A Alternativa entenem que el control és necessari, però també la confiança en la professionalitat i el bon enteniment dels docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *