Mesa sectorial extraordinària, 25 de febrer de 2020 amb únic punt d’ordre del dia

Esborrany de mesures per a la millora de la gestió econòmica dels centres i gestió dels romanents

Han participat a la Mesa el Secretari tècnic de Conselleria d’Educació, Tomeu Barceló; el Director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; la Cap del Departament de Planificació i Centres; La Directora General de Personal Docent, Rafaela Sánchez.

Alternativa ha lamentat que Conselleria que no hagués comptat més prest amb els representants sindicals així com no haver avisat amb temps les directives dels centres del problema dels romanents i de les retallades en les assignacions dels centres.

Conselleria, una vegada més, a fallat en la comunicació de mesures importants pels docents i la vida dels centres educatiu.

Valorem positivament una sèrie de propostes per millorar la gestió dels centres (separar les partides de funcionament de les d’inversió), i la formació dels equips directius al nou model de comptabilitat, així com la voluntat de revertir les retallades en els pròxims anys.

No obstant això, seguim reivindicant una millora de les assignacions que reben els centres.

Alternativa participarà en el proper grup de treball sobre aquest tema i esperem poder solucionar, entre totes les parts, el problema de gestió econòmica sense afegir més burocràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *