Mesa Sectorial Educació 2/10/2015

En la convocatòria de Mesa Sectorial de dia 2/10/2015, s’han tractat els següents temes:

1. Proposta de reserva de places de funció pública de l’any 2015: Amb la normativa vigent a l’Estat, només es pot fer una reposició de 50% del total de les places que deixen de tenir titular per jubilació, per canvi de plaça pública, defunció, etc. Així, es conservaran 83 places (166 places sense titular) per a cossos docents durant 3 anys per poder convocar oposicions abans que acabi aquest període.

Les places dels anys anteriors s’han perdut per no fer el tràmit administratiu corresponent.

La quantitat de places podria augmentar lleugerament, però depèn de l’administració central.

2. Convocatòria Resolució del Concurs de Trasllats AUTONÒMIC 2015-2016: 

-En aquesta convocatòria només podran participar aquells docents que tinguin plaça definitiva a la Illes Balears.

-El mestres amb plaça a secundària només podran concursar a places d’aquesta tipologia.

-Alguns cursos universitaris no computables per a la baremació i puntuació per a sexennis no estan inclosos en el Portal de Personal. Si es volen afegir per al concurs, caldrà presentar-los una altra vegada.

-En cas de supressió de plaça, l’administració donarà preferència dins de la mateixa localitat als titulars perjudicats.

-El calendari PROVISIONAL és el següent:

IMG_20151002_203615

3. Altres informacions:

– Davant la impossibilitat d’alguns centres concertats per trobar personal amb la titulació necessària per impartir algunes matèries, la conselleria, sempre amb el permís dels docents, facilitarà la informació per posar en contacte Centres i personal de la borsa d’interins en espera de ser nomenats. No implicarà res més que facilitar la informació personal i les dades de contacte.

-Màster FP. A falta de la resolució definitiva, ens han informat que a partir del gener es podrà cursar el màster de Formació professional a la UIB. Serà bàsicament a distància i el mòdul de pràctiques es convalidarà amb la feina als centres. Per complir la normativa vigent, inclourà un mòdul d’anglès. Els detalls es donaran a conèixer més endavant. Us mantindrem informats.

-Degut a la dificultat de cobrir un gran nombre de substitucions per la possibilitat de renunciar amb justificació, estan mirant un altre sistema perquè això no passi. Segons ens han informat, gairebé un 30% de places queden sense docent substitut.

-Hem demanat per algunes places amb perfilacions no afins que es queden vacants durant molt temps. Ens han contestat que estant treballant dia a dia amb els directors perquè això no passi i crearan un catàleg  específic de places.

Si teniu algun dubte o voleu ampliar la informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: info@sindicatalternativa.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *