Alternativa

Sindicat Docent

Plenari Junta de Personal Docent -30/10/2015-

EL plenari de la Junta de Personal Docent no Universitari, reunida ahir, dia 30 de setembre va procedir de la següent manera:
1. Es va començar amb un minut de silenci  en memòria del nostre company Miquel Albero Maestre i vam acordar emetre un comunicat de condol a la família i els amics del professor que ens va deixar el passat 26 de setembre.

2.Es van revisar i aprovar les actes anteriors.

3.Tot i que es van acceptar gran part les nostres esmenes al document de valoració d’inici de curs, vam abstenir-nos en la votació perquè no es va voler modificar un paràgraf -el primer-. Volíem que s’hi reflectís que la normalitat en aquest inici de curs encara queda lluny del que ens agradaria. A més, volíem fer veure que el Govern no ha augmentat el nombre total de professor no per voluntat pròpia, sinó perquè s’hi han vist obligats per l’aplicació de la LOMCE.

 Podeu consultar el text aprovat amb els vots a favor de STEI, CCOO, ANPE i FETE-UGT. UOB va votar en contra i Alternativa es va abstenir. MODIFICACIÓ Valoració Inici de Curs

4. Vam acordar enviar una carta al nou president del Consell Escolar de les Illes Balears, demanant que s’actualitzin els representants de sindicats en l’òrgan educatiu i que s’instés a recuperar la quantitat que el Govern Bauzá va reduir. ESCRIT_AL_CEIB_ESBORRANY

5.Es va acordar contestar a una carta que 150 interins van presentar per demanar la modificació de la baremació de la puntuació a la borsa en els següents termes: Instar a conselleria a la modificació i tancar els apartats específics en meses tècniques.

6. En la proposta d’actuació, Alternativa va proposar l’adhesió de la junta de personal al Pacte per l’educació. Per segona vegada, es va desestimar aquesta proposta perquè no es va presentar per escrit el document del pacte.

 

Plenari Junta de Personal Docent -30/10/2015-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint