Comissió general d’organització curs 20-21

La Conselleria d’Educació i Universitat ha convocat a tota la comunitat educativa per tractar les instruccions del funcionament del curs 20-21.

Hi haurà una comissió general i unes 14 subcomissions, que durant el juny tractaran cada un dels aspectes de 3 possibles escenaris.

Alternativa ha remarcat que faran falta millorar plantilles, espais, etc. És a dir, una millora substancial de la inversió educativa: que a una situació imprevista els docents han fet tot el que han pogut i no han demanat res a canvi, però el proper curs cal que hi hagi recursos suficients i una situació anòmala com aquesta no pot empitjorar els drets dels docents. És per això que tots els acords que afectin a les condicions laborals dels docents hauran de ser aprovades per la Mesa Sectorial.

Trobam positiva la reunió perquè  tots puguin aportar, però pensam que també tota aquesta comunitat educativa amb interessos particulars s’ha de mobilitzar per reclamar un finançament extraordinari pel sistema educatiu públic de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *