Alternativa convoca mobilitzacions contra l’aplicació de la LOMLOE

-L’enquesta realitzada, amb èxit de participació de docents, mostra el gran descontent del col·lectiu amb l’aplicació de la LOMLOE.

-Un 90,6% dels docents que han participat en l’enquesta afirmen que l’aplicació s’ha fet molt malament.

-Un 86,8% dels docents volen mobilitzacions per protestar contra l’aplicació de la llei.

-Anunciam mobilitzacions que concretarem properament.

L’aplicació de la LOMLOE no està sent ben rebuda entre el col·lectiu dels docents de les Illes Balears. S’ha aplicat amb urgència i, una llei més, sense tenir el consens ni l’aprovació d’aquells que l’han d’aplicar, els mestres i professors.

L’enquesta realitzada pel sindicat Alternativa docent mostra que un 46,9% dels docents tenen una concepció molt dolenta de la LOMLOE, un 23.8% dolenta, un 22,5%, acceptable.

Si ja la nova llei estatal no té una bona acceptació pel nou model educatiu que contempla quant a temaris, metodologies, model d’avaluació… la principal crítica arriba en l’aplicació urgent, sense el temps necessari i la mínima formació que se n’ha fet entre els docents. Cal recordar que els nous currículums definitius es van publicar el dia 1 d’agost i la normativa sobre avaluació va ser publicada dos dies abans de l’inici de les classes, dissabte dia 10 de setembre. Un 90,6% dels docents que han participat en l’enquesta afirmen que l’aplicació s’ha fet molt malament.

A la pregunta, “Faries mobilitzacions contra l’aplicació de la llei?” la resposta ha estat contundent un 86,8% dels docents volen mobilitzacions per protestar contra l’aplicació de la llei.

Des d’Alternativa docent, anunciem que convocarem properament mobilitzacions recollint aquest descontent generalitzat als claustres dels centres educatius de les Illes Balears. A més, recordem que al mes de juny ja vam advertir que es donaria aquesta situació si no s’atenien les demandes del docents.

Així mateix, volem que siguin mobilitzacions obertes a tots els docents, a totes les illes i, per tant, convidem a tots els agents educatius a sumar-se a una protesta contra una nova llei que ha caigut en l’error de totes les anteriors: no comptar amb el suport dels docents i només atendre a tempos polítics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *