Alternativa solidària – Sonrisa Médica

L’aportació anual d‘Alternativa Solidària 2020, segons l’elecció de l’afiliació, ha pertocat a l’entitat sense ànim de lucre ‘Sonrisa Médica’.

Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre, pionera a Espanya en l’àmbit de l’acompanyament de Pallassos d’Hospital a pacients i declarada d’utilitat pública pel Ministeri de l’Interior l’any 2004. Regala il·lusió i humor als Hospitals públics de les Illes Balears i creu fermament en l’alegria com a millor medicina, i en el potencial del pallasso d’hospital com a eina terapèutica.”

Es tracta, així, d’una entitat que vol posar un somriure en la cara de tots aquells nins i nines hospitalitzats en centres sanitaris de les Illes Balears.

L’equip de ‘Sonrisa Médica’ està format per gestors, direcció artística i, sobretot, actors, actrius, clowns els quals visiten els hospitals per fer passar una bona estona als nins i nines hospitalitzats.

A més, realitzen activitats de tota mena per aconseguir autofinançar-se: activitats a escoles, curses, sopars, actuacions…Amb l’arribada de la pandèmia, s’han adaptat i realitzen visites virtuals a través de videoconferències. 

Amb aquesta petita aportació econòmica, escollida per l’afiliació del Sindicat Alternativa, volem ajudar a fer riure als més petits!

Alternativa ja és amiga de ‘Sonrisa médica’

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *