TRÀMIT D’ADJUDICACIONS 2023-2024

TRÀMIT OBERT

des del 13 de juliol a les 10.00 hores

fins el 18 de juliol a les 9.59 hores

PRÈVIA

Es tria centre on hi ha plaça o plaça potencial  i s’ordenen per preferència.

Les places publicades dia 12 són sols les de quota pura. No hi ha substitucions per anys sols les que corresponen a càrrec directiu.

En el moment que s’alliberi la plaça es podrà adjudicar. És com en el concurs de trasllat. Cal ordenar els centres segons les preferències.

Després del 18 de juliol, es tornarà a fer una llista de places.

Hi ha places per tothom.

Els opositors en tindran una mica menys per triar.

Qui no faci el tràmit, el sistema ho farà d’ofici, però alerta, els centres s’ordenen pel seu codi. Els codis de centre barregen illes.

Es publicarà la definitiva abans del 25 de juliol.

A partir del 15 d’agost caldrà fer la presa de possessió.

EL TRÀMIT

Recorda que s’entra amb certificat digital o Cl@ve i que Conselleria no pot donar suport si hi ha problemes amb l’accés. Cal telefonar al 012.

Pantalla 1: Dades personals.

Pantalla 2: Delictes sexuals. Millor autoritzar a l’administració de comprovar les dades.

Pantalla 3: Informació de les illes i les funcions obligatòries i de les no obligatòries. Les obligatòries són les que cal ordenar obligatòriament. Duen un *. Les funcions NO obligatòries, es poden posar si volem.

Pantalla 4: Ordenació de les places. Filtres per TOTES LES PLACES o per ILLES. Dins d’illes, va per municipi. TOTES LES PLACES, També es pot cercar per codi de centre, però alerta perquè es barregen els centres de diferents illes.

Si fem la tria per illes, primer hem d’ordenar els centres d’una illa i després una altra fins a finalitzar totes les illes.

No s’han perfilat places, però els centres, en teoria, han posat informació del centre. Convé revisar les fixes dels centres per tenir més informació.

Quan afegim una plaça, cal que comprovem el punt d’inserció perquè hem d’afegir totes les places i la bossa de places ha de quedar buida.

Podem organitzar les places amb les fletxes amunt i avall.

Poden haver-hi centres repetits a causa de les places itinerants. Per exemple, en un centre hi ha 2 places de la mateixa especialitat, 1 és no itinerant i l’altra sí. Aquesta duu la icona d’un cotxet.

Pantalla 5: Pantalla resum de l’ordenació de centres i funcions.

Pantalla 6: Registre. s’hi genera un PDF. Si ens hem equivocat, tornem a entrar al tràmit i diem que volem recuperar el tràmit. El darrer tràmit fet és el bo.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *