Instruccions específiques sobre sortides escolars: COVID-19

Amb motiu de la publicació d’unes instruccions específiques sobre sortides escolars degut a la COVID-19, volem recordar a la Conselleria d’Educació, i en especial a la DG de Planificació i Centres, que aquesta és una qüestió per a la que el Sindicat Alternativa ja ha demanat resposta, fins i tot abans de l’aparició de la pandèmia.

Les podeu consultar aquí: https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=4657866&lang=ca&coduo=7

En el curs 2019-20, vam fer una petició de mesa sectorial per tractar la possibilitat de fer una normativa unificada de criteris que afecten a l’obligatorietat o no de participar en sortides escolars, a les responsabilitats dels docents en les mateixes, a més de la compensació d’hores extraordinàries en sortides com viatges de fi d’etapa.

En octubre de 2020, vam demanar a la DG de Planificació i Centres que ens facilités informació per aclarir dubtes que ens feien arribar els docents respecte de la gestió d’activitats complementàries i extraescolars en situació pandèmica.

Mai no hem rebut resposta de cap de les peticions, per això ara insistim en la necessitat de la creació d’una normativa comuna per a activitats complementàries i extraescolars.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *