[RESUM] Mesa sectorial d’educació: convocatòria d’oposicions 26/11/2021

 

TORNAM A DIR NO A AQUESTA CONVOCATÒRIA D’OPOSICIONS!

En aquesta Mesa Sectorial merament informativa, continuació de la del dilluns, la Conselleria ha explicat el canvi de posicionament respecte de la convocatòria de places per a oposicions de l’any 2022.

Des de la Conselleria, han reconegut els plantejaments fets a la mesa de dilluns, reconeixent que es troben en un “limbo” legal , amb canvis a la Llei de FP, el dret Iceta, el projecte de llei que ho modifica i encara en tramitació i per això havien plantejat una convocatòria de places , reduint de les 1400 inicials a unes 700 de l’esborrany. Ara bé,  a la pròpia mesa han dit que més endavant es farà una modificació i l’ampliaran a 1180, oferint  únicament les places de la taxa de reposició.

Download

En la convocatòria d’oposicions, han replantejat l’oferta amb un moviment polític que feia temps que vèiem. Ara bé, en el transcurs de la Mesa, han informat que, l’oferta publicitada fins ara, s’ampliarà fins arribar a les 1180 places, quedant una situació similar a la de la Mesa anterior. Així, veurem com el nombre d’algunes especialitats creix.

La Direcció general de personal docent ha reconegut el moment d’incertesa jurídica que s’obre. Per això, hem reiterat el nostre vot negatiu. No és el moment d’oposicions massives fins a conèixer el sentit i la normativa definitiva que regirà la regulació dels docents interins contractats en frau de llei aquests darrers anys.

La urgència per cobrir les places de la taxa de reposició és infundada i no representa un problema real per a la “pèrdua” de places!

Esperàvem més prudència per part de la Conselleria i del Govern per protegir els docents i les places que han cobert places durant tot aquest temps.

Amb això, així queda la convocatòria:

Download

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *