PROCÉS ESTABILITZACIÓ INTERINS

21/11/2022

>>>ACCÉS AL TRÀMIT<<< 

– El termini de presentació de sol·licituds serà del 21 de novembre (a les 09:00h) fins al 21 de desembre de 2022 (a les 23:59h):

>>>ACCÉS PORTAL BAREMACIÓ<<<

La informació que apareix al portal de baremació individual és merament informativa i orientativa i basada en la informació del Portal de personal docent.

El tràmit s’inicia el proper 21 de novembre en un altre portal.

Presentació tràmit


18/11/2022

Informació sobre les oposicions del procés d’estabilització

-Resum

-Esborranys

15/11/2022

Publicada al BOIB la convocatòria oficial del concurs de mèrits: aquí

Publicat l’esborrany del procés d’oposicions extraordinàries per a l’estabilització: aquí

9/11/2022

Informació sobre els certificats de llengua catalana: nivell C1 i FOLC (Capacitació) : aquí

05/11/2022

Download

20/09/2022

*Pàgina de la Conselleria: aquí

 

Download

13/5/2022

Novetats estabilització d’interins. Esborrany del barem.

Avui mati s’ha filtrat l’esborrany del procés d’Estabilització d’interins . Tot i ser un esborrany pendent de confirmació, el compartim amb tots vosaltres per poder donar una mica de llum a aquest procés de consolidació que tantes qüestions genera.

Podeu fer arribar qualsevol dubte a info@sindicatalternativa.cat

Download

12/5/2022

Alternativa es reuneix amb els grups parlamentaris al Congreso

-Alternativa Docent es reuneix amb els responsables d’educació dels grups parlamentaris al Congreso.

-Fer conèixer la realitat dels docents de les Illes Balears als grups parlamentaris.

-Proposar mesures per protegir els docents interins de les Illes Balears.

Alternativa docent, associat amb sindicats d’altres CCAA, han estat presents en reunions i trobades amb membres dels principals grups parlamentaris del Congreso de los diputados de Madrid: Mari Luz Martínez Seijo (PSOE), Miguel Ángel Bustamante (UP) y Óscar Clavell (PP).

L’objectiu d’aquestes trobades és posar sobre la taula les preocupacions dels docents de les Illes Balears en dos temes cabdals: la llei 20/2021 d’estabilització d’interins i l’accés a la funció docent en el futur.

Referent al tema de l’estabilització, vam voler resoldre dubtes que encara ens genera aquesta normativa sotmesa a canvis constants i encara pendent. A més, hi vam proposar algunes millores per tal de protegir els docents que han obtinguts places durant molts anys i que han sostingut el sistema educatiu, però que ara es poden veure afectats malgrat haver estat contractats en frau de llei segons diverses sentències judicials europees. Amb aquesta llei, es protegeixen les places, no així els treballadors. El grups parlamentaris del PSOE i Podemos, es van comprometre a introduir algunes aportacions i a coordinar els processos entre CCAA, per no generar un daltabaix a les borses d’interins, especialment a les CCAA petites com la de Balears i amb unes especificitats degut a la realitat pluriinsular.

Quant a les futures convocatòries d’accés a la funció pública docent, vam demanar un accés actualitzat i amb proves NO eliminatòries on el candidat pugui ser valorat en totes les seves capacitats, i no com ara on el procés prioritza els continguts memorístics.

Un matí per fer saber la realitat dels docents de les Illes Balears als partits polítics que tenen la responsabilitat legislativa que ens afecta directament.

La Conselleria ens fa arribar la proposta de places (total) per al concurs de mèrits. És un esborrany .

Download