Plantilles curs 2017/18

S’ha presentat l’esborrany de les plantilles pel proper curs.

Alternativa a fet constar que és positiu que s’hagi incorporat la figura de l’orientador fix en els centres de 2 línies on hi hagi aula UEECO, però que és insufient. Per Alternativa es fa necessari  hi hagi 1 orientador fix en tots els centres per a què la seva tasca sigui efectiva, en aquest moments hi han nins que passen tot el curs sense ser diagnosticats, per la manca de temps de que disposen els orientadors a cada centre.

Des de Conselleria , estan d’acord amb la nostre proposta però arguenten que de moment, només és posible fer-ho així perquè s’han de restructurar i reformular els equips d’orientació.

S’ha fet una canvi d’hores de 19 a 18 hores a secundària per a consolidar la segona plaça  a la plantilla orgànica del centre.

Les hores de desdoblement que es computaran a secundària segueixen sent les que marca la LOMCE.

Es va demanar que es poguessin desdoblar les places de FOL en  menys de 6 grups, això es mirarà de restructurar, segons la Conselleria a l’hora de fer calcular la quota.

 

Es demana quin és el tant per cent respecte plantilla consolidada i quota, aquesta és de : 90% a primària, 77% a secundària, fent un total de 87% de total. En aquestes percentatges s’ha de tenir en compte que inclouen dins plantilla, les vacants que continuen cobrint-se amb interins.

Aquest esborrany es remetrà als centres i una vegada ratificat per inspecció i la mesa sectorial,  es publicarà, això es creu que serà possible abans de Nadal.

Download

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *