Per una escola laica!

Arrel de la notícia que va aparèixer ahir a premsa sobre l’ensenyament de la religió islàmica als centres educatius sostinguts amb fons públics de les Illes Balears, volem recordar que Alternativa s’oposa a l’ensenyament de qualsevol religió a l’escola pública. 

Vivim a un estat aconfessional, per tant defensam l’escola laica. La religió contravé els principis científics i filosòfics que haurien de prevaler en els nostres centres escolars i, per tant, ha de quedar-se en l’àmbit privat. 

Alternativa Sindicat Docent proposa que s’augmentin les hores de classe de les disciplines de les Ciències Socials, que són aspectes del seu currículum: La influència de la religió als altres àmbits de la societat.

Volem recordar que ens trobarem una altra vegada davant la dubtosa forma de contractar el professorat. Igual que passa amb la Religió Catòlica, l’autoritat religiosa és qui tria el professorat, que aprofitarà aquest avantatge per incrementar la seva puntuació a la borsa d’interins sense respectar la igualtat d’oportunitat de la resta d’aspirants. Recordam que el nostre sindicat sempre  defensa una escola  pública, laica i inclusiva.

Més informació:
http://www.caib.es//pidip2front/jsp/ca/fitxa-noticia/strongsignat-el-conveni-de-colmiddotlaboracioacute-entre-educacioacute-i-la-comissioacute-islagravemica-drsquoespanya-a-les-illes-balearsstrong0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *