OPOSICIONS, MESA SECTORIAL

A la mesa sectorial s’han tractat els següents punts:

-Aprovació de les actes  de meses anteriors:

S’han aprovat 6 actes de les meses sectorials prèvies, entre elles la de la mesa sectorial del dia 12 de novembre , referent a la convocatòria d’interins. Volem recordar que en aquella mesa sectorial es va produir una dura negociació davant el canvi substancial que proposava la Conselleria. Fruit de la negociació es va arribar a una proposta de barem, que no era el que nosaltres volíem, però que va ser aprovada per tots els sindicats  presents a la mesa, malgrat alguns ho van negar posteriormentdurant la campanya electoral. (adjuntarem l’acta aprovada)

-Convocatòria d’oposicions:

Alternativa va absternir-se a la votació de l’esborrany de la convocatòria d’oposicions perquè no respecta el concurs-oposició, ja que no es té en compte suficient  l’experiència docent, recordem que alternativa per aquest motiu vàrem demanar que es canviés l’ordre de les proves de les oposicions d’ingrés lliure, aquesta petició ja la férem a la primera reunió bilateral que tenguérem amb la Directora  General de Personal Docent a aquesta proposta també va ser recolzada per tots els sindicats. La Conselleria ha dit que va fer una consulta a alguns opositors i que trobaven que aquest any no perquè ja estudiaven la prova teòrica. La Conselleria va dir que faria una enquesta als opositors per veure si hi ha consens per les oposicions de l’any que ve. 

Tampoc es van acceptar que fossin 48 h les hores de reclamacions i tampoc que sigui en cada una de les proves. (Mirar mesa tècnica)

Podem dir que les novetats són:

Es confirma que el termini de presentació de sol·licituds serà de dia 7 a 21 de març i les proves començaran a partir del 22 de juny previsiblement. La resolució sortirà publicada a principis de març.

La Conselleria ha incorporat:

  • Que es donarà còpia de l’examen teòric a tots els opositors, fent la prova escrita en paper de calc.
  • Que els criteris generals es publicaran 14 dies abans.
  • Que la fase de pràctiques durarà de 5 mesos.

 

PREMSA:

https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2019/02/25/oposiciones-educacion-plazo-apuntarse-ira/1395066.html?

fbclid=IwAR2em98TCVHMLWZD4Qy-MzSdhx9tnMznrmbuVbK0NixjETSov57QkHiwZI0 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *