Mesa Sectorial d’Educació: 14/01/16

La Mesa Sectorial d’Educació, convocada avui a les 10:00h, ha tractat els següentes temes:

  1. A demanda de la Junta de Personal Docent -proposta que va fer Alterantiva Docent en la sessió de la Mesa permanent de dia 13 de gener, el Govern ha donat les explicacions pertinents als rumors que corrien sobre la reducció pressupostària per a manteniment d’Escoles i Instituts. Durant aquesta setmana, ens faran arribar els criteris que ja van passar als centres a principis de desembre. Com a explicació general ens han comunicat que el pressupost ha passat de 8.650.000€ a 8.725.000€. No es nota aquest increment perquè també ha augmentat el número de centres i queda més repartida la partida pressupostària. Us farem arribar els criteris tan bon punt els rebem.  A més, han informat que treballen en poder donar partides extraordinàres per fer reformes en els centres a partir del curs 16/17.
  2. S’ha convocat concurs de trasllat d’inspectors com a passa prèvia per convocar les oposicions per a aquest cos. La data de publicació aproximada és el dia 21 de gener de 2016.
  3. Es reserven places d’ocupació pública de feina:  totes aquelles places que han deixat de tenir titular per qualsevol motiu, s’han reservat per tal de poder oferir-les en futures oposicions: el total de places reservades és de 187 (repartides així: 13 en el cos d’inspectors i 174 en la resta de cossos). Hem insistit en la necessitat de saber com abans millor els cossos que podran optar a una plaça en les properes oposicions.
  4. Ens han informat que es reobriran les converses sobre el pacte d’interins per actualitzar-lo, tal i com estava establert en el pacte.
  5. El Govern buscarà una fórmula que recifiqui la situació injusta d’alguns interins que, per motius administratius, no van poder participar en el procés telemàtic que es va fer entre els dies 30 de desembre i 4 de gener.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *