Alternativa

Sindicat Docent

MESA SECTORIAL 28-01-21 CONCURS DE MÈRITS PER SELECCIÓ DE DIRECTORS

Resolució definitiva al BOIB
Enllaç

Hem assistit a la Mesa sectorial d’educació. DG Planificació i centres ens havia fet arribar prèviament la Resolució per la selecció de directors de centres. Tots els sindicats amb representació a la Mesa han votat favorablement la resolució que es publicarà en els propers dies.

Alternativa ha votat a favor perquè :

  • Augmenta la presencia de la comunitat educativa del centre en la Comissió de selecció. El claustre del centre elegeix els seus representants per la Comissió de selecció. 
  • Reforça la candidatura dels docents del centre al donar-los més puntuació.
  • S’elimina el requisit previ de la formació  a la funció directiva que sols serà exigida per ser nomenat director/a.
  • Tots els docents del centre poden optar a presentar la seva candidatura mentre que abans havien de fer docència directa.

Alternativa ha manifestat que  ens hagués agradat més presència de la comunitat educativa però reconeixem que aquesta resolució potser una primera passa.

A més, hem demanat que els representants sindicals puguin formar part de la Comissió de selecció, encara que sense vot però si amb veu com tenim en altres comissions de selecció (assessors CEP, inspectors, etc.)

En el torn obert de paraules la Directora general de personal docent ens ha assegurat que en breu convocarà una Mesa específica per tractar el tema de les oposicions. Aquestes es realitzaran en la forma que estaven convocades però amb més tribunals per poder respectar les mesures de prevenció COVID.

MESA SECTORIAL 28-01-21 CONCURS DE MÈRITS PER SELECCIÓ DE DIRECTORS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint