MESA EXTRAORDINÀRIA 12 D’ABRIL

Avui, dilluns 12 d’abril, hem assistit a la sessió extraordinària de la Mesa Sectorial d’Educació. Havíem rebut la documentació prèviament i ja l’havíem compartit perquè  poguéssiu fer-hi aportacions.

En el primer punt s’ha presentat esborrany de proposta de creació del Centre de Formació, Innovació i Recerca per a l’exercici de la Direcció Escolar de les Illes Balears (CFIRDE-Ib).

Alternativa ha votat en contra de la creació d’aquest nou organisme perquè no en veiem cap de necessitat, més en la situació econòmica en què ens trobam. Temem que es propicii una professionalització de la funció directiva per perpetuar el càrrec apartant la participació democràtica dels claustres. Per altra banda, pensem que aquesta formació específica ja es fa en els CEPs. A més, si es necessita millorar-la perquè tingui més qualitat basta reforçar els equips d’assessors o dissenyar la formació d’una altra manera potenciant els grups de treballs i seminaris específics.

En el segon punt s’ha presentat la convocatòria de Comissions de serveis per places de docents per als camps d’aprenentatge de les Illes Balears.

Alternativa hi ha votat a favor i ha demanat rebaixar els requisits d’antiguitat com a funcionari de carrera atès els pocs anys de represa de convocatòries d’oposicions.

En el tercer punt s’ha presentat la convocatòria de comissions de serveis per places de docents en serveis educatius especialitzats.

Alternativa hi ha votat a favor.

Per ser una sessió extraordinària, no hi havia torn obert de paraula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *