Informació: vacunació dels docents!

-En aquests darrers dies, els equips directius dels centres han enviat la informació actualitzada dels treballadors del seus centres.

-La Conselleria d’Educació facilitarà tota aquesta informació a la Conselleria de Salut. Serà Salut qui citarà els treballadors.

-La vacunació començarà al març per mestres d’Educació Infantil i Primària i es continuarà per la resta d’etapes educatives.

-Segons la informació que tenim, els docents rebran les dosis de la farmacèutica Astra-Zeneca, només a menors de 55 anys.

NO és obligatori vacunar-se. 

El proper dimecres, dia 3 març, ens han convocat a una Comissió paritària de seguretat i salut laboral. Resoldrem tots els dubtes sorgits en el procés de vaccinació i que ja hem fet arribar als òrgans competents:

  • docents d’entitats privades de Muface? 
  • docent que ara mateix no exerceixen docència activa i que es poden reincorporar en qualsevol moment o bé accedir per primera vegada a la docència durant aquest i els següent curs escolar?
  • vacunació escalonada dels docents d’un mateix centre per evitar així l’aculumació de possibles absències degudes a reaccions de la mateixa vacunació?

Lamentam que se’ns convoqui quan ja s’ha començat el procés de vacunació i no abans per poder resoldre els dubtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *