Alternativa

Sindicat Docent

És necessari reobrir el tràmit d’interins per canviar les opcions d’illes i jornada en el tràmit  de selecció de places d’interins

Les condicions contractuals dels docents interins patiran modificacions de gran abast a partir del proper curs a partir de la regulació imposada des del Govern estatal. Així, a partir del curs 22/23 les adjudicacions de places vacants deixaran de ser anuals i passaran a ser per un màxim de 3 anys (el docent serà cessat quan s’incorpori a la plaça un funcionari de carrera).

D’altra banda, de moment i a l’espera d’obtenir progressos en les negociacions, les substitucions  ja no es donaran durant els mesos d’estiu tenint conseqüències contractuals i econòmiques (es perd el complement compensatori de l’estiu dels interins substituts).

Ens trobem davant d’un nou paradigma que el Govern de les Illes Balears ha desplegat després de posar en marxa la tria d’illes dels interins i jornades dels docents.

És per això que, donats els múltiples canvis i l’excepcionalitat de la situació, demanem a la Conselleria d’Educació que permeti canviar les opcions d’illes i jornada en el tràmit  de selecció de places d’interins per poder ajustar la situació personal a la nova realitat.

No és responsabilitat dels treballadors i treballadores el canvi de normativa i legislació.

És necessari reobrir el tràmit d’interins per canviar les opcions d’illes i jornada en el tràmit  de selecció de places d’interins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint