Demanam l’equiparació del complement de residència amb concordança amb el preu de la vida a Balears.

El 2017 varem iniciar la nostra reivindicació per equiparar els complements de residència dels docents de les Illes Balears amb els docents de les Illes Canàries. 

Vam ser els primers en fer aquesta reivindicació i ens congratulem que altres entitats s’hagin afegit a la nostra petició.

També volem recordar que fruit d’aquella reivindicació, el 2018 el Parlament de les Illes Balears va aprovar per unanimitat una PNL, on s’instava al Govern de les Illes Balears a negociar amb el Govern d’Espanya l’equiparació del complement de residència així com dotar pressupostàriament aquest increment i incloure aquesta qüestió dins el REB .Aquesta PNL ha quedat en res. 

Ahir vam poder llegir l’informe de la OCU  que explica que a Balears i a Canàries, els preus de la cistella de la compra s’han incrementat un 30,8 % però el nostre complement de residència queda molt allunyat del complement de les Illes Canàries. 

A Múrcia, on la cistella de la compra és més econòmica, el complement de residència no s’allunya del de Balears, la diferència són uns 50 euros.

Demanam, una vegada més, l’equiparació real del complement de residència amb concordança amb el preu de la vida a Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *