Alternativa

Sindicat Docent

Curs 21/22, i ara què?

Avui hem sabut per IB3 notícies que el proper curs començaria el 10 de setembre amb un escenari B de semipresencialitat, però amb mesures més relaxades que l’actual curs, i seria a partir del segon trimestre -si els indicadors epidemiològics ho permeten- quan es recuperaria la presencialitat al cent per cent, mantenint les mesures com ara la ventilació a les aules, l’ús de la mascareta i la distància de seguretat, tot i que es podria veure reduïda. Mesures que afectarien les quotes de professors i les ràtios d’alumnes.

IB3 Notícies

Des del Sindicat Docent Alternativa hem registrat també una petició per abordar aquest tema a una mesa sectorial, ja que són nombrosos els dubtes que ens arriben així com les informacions, que, de vegades, són contradictòries. 

Pensam que la Conselleria d’Educació ha d’abordar aquest tema conjuntament amb la Conselleria de Salut però també amb els sindicats, representants dels treballadors i que coneixem de primera mà la realitat als centres educatius. 

Volem recordar també que des del Sindicat Docent Alternativa apostam per la presencialitat a tots els cursos mantenint les ràtios actuals i amb tots els recursos necessaris.

Curs 21/22, i ara què?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint