Alternativa

Sindicat Docent

Creació de Places per Docents.

Aquests dies s’ha materialitzat l’adjudicació del concurs de trasllats, que posa punt final a un procés d’estabilització que es va dissenyar des de Madrid, sense tenir en compte la realitat pluriinsular de la nostra comunitat autònoma. Com era previsible molts de docents s’han vist desplaçats de la seva illa d’origen.

Des d’Alternativa ja varem anticipar aquesta situació i la greu problemàtica associada i per això propossarem un pla de post estabilització, per poder donar-hi resposta de forma anticipada. Una mesura clau per poder fer efectives les comissions de servei i que no quedin en un simple anunci buit, és l’execució inmediata de la reducció d’una hora lectiva , tant a primària com a secundària , que millori les condicions de feina i a la vegada permeti fer efectives les comissions de servei i a la vegada doni opcions de feina a molts interins que no han estat estabilitzat i ara es troben en una situació molt precaria.

Una altre mesura important seria la reducció real de les ràtios als centres on sigui.  Des del Sindicat Alternativa reclamam, des de fa anys,  un Decret de reducció de ràtios per tal de continuar garantint «la millor atenció possible als nostres alumnes i poder mantenir en plantilla al major nombre possible d’interins després dels processos d’estabilització demanam que les ràtios han de continuar essent reduïdes». 

Exigim al govern que destini el pressupost educatiu a cercar solucions pel docents i el sistema educatiu i no a generar nous problemes de segregació lingüística . Destinau el doblers de la segregació a la conciliació. 

Creació de Places per Docents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint