Comunicat Coordinadora Professorat Preocupat

L’Assemblea de Docents d’Eivissa i la Coordinadora de Professorat Preocupat comunica que els dia 13 i 14 d’octubre de 2015 es duran a terme les votacions en els centres educatius d’Eivissa perquè els i les docents decidisquen sobre la proposta d’acord presentada al Comitè de Vaga de la Assemblea de les Illes Balears, en l’última taula de negociació, per part de la Conselleria d’Educació, d’igual manera que van decidir el començament de la lluita al setembre de 2013. Considerem que la decisió ha de ser democràtica i transparent pel que correspon al col·lectiu docent votar i decidir.

A aquells que els siga impossible realitzar la votació aqueixos dies als centres podran exercir el seu dret a decidir el dia 15 d’octubre de 2015 en el CEIP CAN MISSES entre les 18h i les 19h. A les 19h es tancaran les votacions i es començarà el recompte. El mateix dia, a la mateixa hora de forma simultània es realitzarà el recompte en totes les Illes.

Prèvia, es realitzarà una Assemblea General informativa sobre l’anàlisi comparatiu de les propostes presentades per la Conselleria d’Educació i l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, que tindrà lloc el dia 8 d’octubre a les 18:30h en el CEIP CAN MISSES.

Pel que esperem que el professorat, una vegada més, demostre la seua responsabilitat i acudisca informat a les urnes.

Comissió de Comunicació d’Assemblea de Docents d’Eivissa i Coordinadora de Professorat Preocupat.

coord

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *