Reducció docents +55 anys

La recuperació dels drets perduts durant la legislatura anterior va avançant. Respecte a la recuperació de la reducció horària per als docents majors de 55 anys, ja en el document de quotes del curs anterior es va acordar l’equiparació en la reducció horària a primària i secundària.

Alternativa, davant dels dubtes sorgits entre els docents sobre si l’adjudicació de la tercera hora entraria dins de la quota, va fer la consulta a la Conselleria, i ens ha informat que ja s’havia concedit i es podrà dur a terme amb tota seguretat en el cas dels funcionaris de carrera.

En canvi, en el cas dels docents interins, malgrat estar concedit, serà més complicat d’aplicar degut a que la seva incorporació al centre es produeix el dia 1 de setembre, quan ja està tancada la quota i els horaris estan tancats des del curs anterior, però que faran un estudi per establir les  dades concretes i preveure, amb hores assignades, aquest fet. A més, a partir del dia 1 de setembre, la direcció del centre haurà de sol·licitar les hores necessàries acreditant les necessitats del centre generades per aquest fet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *