Alternativa

Sindicat Docent

[Resum] Mesa sectorial d’Educació: borsí inspecció i Centres Alta Prioritat.

En la mesa sectorial d’avui, s’han tractat dos temes:

1. Creació d’un borsí per cobrir places en el cos d’inspectors. Donades les diferents baixes, el Departament d’Inspecció Educativa obrirà un procés per conformar una borsa de candidats per cobrir, de manera temporal, diferents places vacants com a inspector.

El procediment serà l’habitual: una baremació de punts i la valoració d’un projecte individual i una entrevista personal. A partir d’aquí, es crearà un llistat a partir del qual s’aniran convocant els aspirants quan hi hagi vacants.

D’aquesta manera s’agilitza el procediment per cobrir les places. Tot i axò, també es convocaran els procediments per cobrir de manera definitiva les places que quedin vacants.

El procediments començarà amb la publicació en el BOIB de la convocatòria (dijous o dissabte).

2.Dotació de millora de les condicions del Centres d’Atenció Preferent

La Conselleria preveu dotar de més recursos tant humans com econòmics aquells centres que, segons l’ Index social, econòmic i cultural, requereixen més atenció. És una millora per a alguns centres, però es reconeix, en certa mesura, que cal millorar sobretot el sistema de repartiment equilibrat d’alumnat, ja que es dona en zones molt concretes on conviu amb el sistema privat subvencionat.

S’aconsegueix així millorar el sistema actual, però hem demanat solucions per evitar cronificar el problema i evitar centres de primera i de segona categoria. Entenem que és una mesura extra per frenar casos greus, però no volem que sigui la realitat als centres educatius de les Illes Balears.

En l’aptartat de personal docent, hem demanat que es valori aquesta feina de manera monetària com en altres sectors públics considerats de difícil cobertura per la tasca que s’hi desenvolupa.

Podeu consultar la documentació aquí: https://www.sindicatalternativa.cat/documentacio-mesa-28-de-juny/

 

[Resum] Mesa sectorial d’Educació: borsí inspecció i Centres Alta Prioritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint