Alternativa

Sindicat Docent

Prou retallades!

El Sindicat Alternativa denuncia les retallades en educació pel que fa a la dotació de professorat per al curs 2020-21 i l’augment de les ràtios en alguns nivells educatius segons les quotes que ha presentat la Conselleria als centres docents.

Des d’Alternativa reclamam que es doti els centres de prou professorat per poder dur a terme les tasques el proper curs amb garanties suficients de seguretat pels col.lectius de docents i alumnat i que es retorni a les jornades prèvies a les retallades que a hores d’ara encara tenim pendents de recuperar.

No pot ser que en una situació com aquesta es planifiqui un nou curs amb menys professorat i amb unes ràtios superiors a les d’anys anteriors.

També denuncia que a hores d’ara encara no s’hagi fet efectiu l’augment aprovat a nivell estatal que està pendent d’aplicar-se des del mes de gener i que sí s’ha aplicat a tot l’estat excepte Extremadura i Balears.

Per acabar, reiterem el nostre malestar davant la poca voluntat negociadora que ha presentat aquesta Conselleria a les meses de negociació i el seu intent de minvar el pes dels sindicats en la presa de decisions i la defensa del drets laborals del col.lectiu de docents.

Prou retallades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint