Alternativa

Sindicat Docent

Mesa sectorial 30/8/18

A la mesa sectorial de dia 30 d’agost de 2118:

Dins l’ordre del dia:

Resolució de la regulació de la fase de pràctiques. 

La directora general de personal docent va presentar els canvis en relació al curs passat: guia docent (la esta fent Inspecció) dictamens, portafoli etc. La guia docent en pràctiques sortirà en octubre perquè  ha de ser aprovada per la Comissió de Valoració que s’ha de constituir abans 30 de setembre.

El cap de servei Tomeu Barceló va justificar la priorització del curs de formació en el centre perquè la majoria de centres en fan. En febrer faran una revisió per veure qui no en pot fer en centre i se’ls proposarà de fer-ne un del CEP o de DGFPFD.

Han allargat el termini per presentar la formació fins 31 de maig perquè és quan acaben les formacions en centres.

Alternativa va valora positivament la resolució i que estigués previst que es publiqui aviat i no com l’any passat i, sobre tot, la confecció de la guia per practicants. Hem fet propostes de redacció en el document d’avaluació perquè sigui més ajustat a la realitat, no tots els docents en pràctiques seran tutors i se’l podrà valorar aquest item, per exemple.

En aquest punt, vàrem demanar que donin instruccions a les directives per fer coincidir hores de reunió entre tutor i practicant.

A més, vàrem seguir demanant que la primera prova de les oposicions no sigui eliminatòria. Finalment, hem demanat que es faci una actualització dels temaris, que es publiquin els enunciats de la part pràctica via pdf un dia després de la prova.

Pel que fa al tràmit de tria de places, hem demanat que es revisi la interfície del programa de tria de places (ens hem compromès a fer aportacions).

La directora general de personal docent davant les queixes que hi han hagut sobre les oposicions va recordar que només hi han hagut 16 recursos d’alçada. També va informar que el Conseller es va reunir amb els aprovats sense plaça, així com també amb els Interins per l’experiència. Els va dir que havien de contactar amb els sindicats perquè no podien assistir a la Mesa sectorial si no és així.

Guia per al docent funcionari en pràctiques. Curs 2018-2019

Mesa sectorial 30/8/18

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint