Alternativa

Sindicat Docent

Final de curs: prou promeses!

PROU PROMESES

Acabam el curs i es hora de passar comptes amb la Conselleria!

– On és el nostre 2,9% que es va aprovar i s’ha aplicat a tot l’Estat excepte a les Illes Balears  des de el gener de 2020?

-On és el plus COVID que reben altres sectors quan els docents hem desenvolupat la nostra tasca durant tota la pandèmia emprant recursos propis?

-On és el compliment de l’acord Marc de la reducció d’hores lectives de 18/23 hores secundària i primària respectivament?

-On és la reducció de ràtios?

-On és la negociació de la Leib quan ha anat ja a procés parlamentari sense meses sectorials ni grups de treball promesos? 

– On és el reconeixement de la Professió docent quan totes les normatives van a generar un model on es promocioni amb independència del nombre d’assignatures suspeses la qual cosa va en detriment de la qualitat educativa i de la nostra tasca docent?

-On és el dret de descans del personal quan es convoquen oposicions en període encara lectiu i es fa el procés en dissabte i diumenge eliminant dret de descans dels tribunals?

-Tots hem patit aquest curs un anar i venir de canvis de normatives amb relació al COVID.

Tots hem vist com l’únic interès principal era que els docents estiguéssim sempre disponibles i, en contra del que passava a la resta de sectors, gairebé mai érem contactes estrets.  Han volgut convertir els centres educatius en l’única via de conciliació laboral i familiar.

Volem un Govern que defensi i respecti els seus treballadors. Prou promeses i aplaudiments i més millores substancials i tangibles.

Final de curs: prou promeses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint