Alternativa

Sindicat Docent

Exàmens de setembre a debat

Avui horabaixa hi ha hagut una reunió de la comissió tècnica per la revisió del calendari escolar. Vos recordam que aquesta comissió va sortir de la reunió de dia 29 de novembre.

CONSELL ASSESSOR DEL CALENDARI ESCOLAR

El focus de la reunió ha estat cap a la possible estructuració d’un nou calendari els exàmens extraordinàris de setembre, la proposta és passar-los a juny. S’ha estudiat sobre un model de calendari proposat per la Conselleria.

[gview file=”https://www.sindicatalternativa.cat/wp-content/uploads/2016/12/Calendari-2016_17-model-no-setembre.pdf”]

Podem dir que en general no es veu clar les dates per dur a terme aquest canvi. S’ha proposat diferentes possibilitats de dates. Els propers dies ens faran arribar les diferentes propostes que s’ha plantejat. Alternativa ha manifestat que no estava d’acord amb un canvi de calendari, encara que és una comissió d’estudi i que s’ha de traslladar als companys dels altres sindicats per a poder es debatre’l i votar al consell assessor. Hem demanat si aquest canvi de calendari, en cas de ser aprovat, passaria pel Consell escolar de les Illes Balears i se’ns ha aclarit que es durà a terme via resolució i per tant, no ha de passar pel Consell escolar.

Exàmens de setembre a debat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint