Alternativa

Sindicat Docent

Comissió paritària de prevenció de riscos laborals: vacunació dels docents

Ahir es va produir la reunió trimestral de la paritària del SPRL (Servei de Prevenció de Riscos Laborals del personal docent). A continuació us en feim cinc cèntims de les qüestions més importants. Com sempre, si us sorgeixen dubtes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i intentarem resoldre’ls.

 • Aprovació dels primers protocols d’actuació del SPRL: 

 No confoneu els protocols 7 (revisions voluntàries) i el 13 (revisions obligatòries).

 • Informació de PREVIS

Petició al SPRL que vigilin els documents que ha enviat l’empresa subcontractada perquè hi apareixen qüestions que generen dubtes. Aquestes actuacions s’han de coordinar i PREVIS haurà de funcionar amb els criteris que s’acordin i estableixin al SPRL.

 • Campanya de vacunació
  • Que els docents de CEPA, EOI i altres ensenyaments no obligatoris no siguin vacunats a la vegada que la resta de docents suposa un greuge. Ens han explicat que això està al protocol del ministeri i que es desconeix per què en algunes comunitats, o fins i tot dins les Balears també, s’ha incomplert el protocol en alguns casos.  
  • Si heu passat la COVID. Es recomana que us poseu en contacte amb Infovacunes ja que els docents menors de 55 anys només han de rebre una dosi de la vacuna.
  • Atesos els canvis en els criteris de subministrament d’Astrazeneca, en breu es començarà la vacunació de docents entre 55 i 65 anys.
  • Valoració positiva del suggeriment que els opositors i tribunals (unes 7000 persones) no es vacunin durant el procés o just abans per evitar que els efectes secundaris puguin impedir la participació en el procés. La Directora General de Personal Docent s’ha compromès a enviar el llistat d’opositors i tribunals a Salut en breu per coordinar-ho.
  • En cas de no residir a l’illa on s’ha rebut la primera dosi en el moment de subministrament de la segona dosi, s’ha d’avisar amb la major antelació possible a Infovacunes per poder fer els canvis pertinents.
 • EPI:

Durant aquesta setmana i la vinent es farà el subministrament als centres dels equips de protecció individual i les partides pressupostàries estan ja autoritzades.

Més informació a EDUCOVID

 

Comissió paritària de prevenció de riscos laborals: vacunació dels docents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot

Descobriu-ne més des de Alternativa

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint