Mesa Tècnica: resolució d’avaluació curs 22/23 [RESUM]

En la Mesa Tècnica d’avui hem pogut constatar que hem aconseguit:

-Eliminar la ponderació obligada.

-Notes modificables durant el procés d’informació.

-Una relativa felixibització quant a l’aplicació de l’avaluació. Molt relativa, perquè, en tot cas, s’haurà d’aplicar durant aquest curs.

Ara bé, no tindrem la normativa definitiva aprovada fins d’aquí unes setmanes perquè encara ha de passar altres tràmits i consultes.

Pots consultar la darrera versió del document aquí  

A més, aquesta normativa només és aplicable per a aquest curs. Haurem d’estar pendents a la que es publicarà per a propers cursos.

Hem recordat que, amb aquest sistema d’avaluació, es fa més necessari que mai la reducció horària dels docents per poder gestionar-ho de manera individualitzada i la reducció de ràtios. Han informat que tenen previst incorporar 4 hores de coordinació per centre en properes revisions de la quota de professorat.

Quant a l’eina del GESTIB, afirmen que es tracta d’un intent per facilitar la tasca dels docents. La realitat és que la voluntarietat dels centres per triar-la o no es fa fàcil perquè l’alternativa implica molta més feina burocràtica.

En aquest sentit, cal llegir bé les instruccions perquè hi ha diferències entre els centres que triïn l’eina GESTIB o els que decideixin emprar eines alternatives.

Hem insistit en la necessitat que la Conselleria es faci responsable de la comunicació amb les famíles amb informació i formació també per a ells que els faciliti la comprensió d’aquest nou model.

Com ja hem dit, estarem pendents de la versió definitiva del document que veurem en uns dies, quan els centres ja hauran fet una proposta basada en la primera o la segona versió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *