Mesa Sectorial 18/12/2015

A la Mesa Sectorial d’educació de dia 18/12/2015 s’han tractat els següents temes:

1Plantilles orgàniques del curs 2016/2017: Ens han informat que les plantilles orgàniques s’han vist incrementades en 250 places, fet que facilitarà que aquelles persones en expectativa aconseguixin la destinació definitva i, en conseqüència, l’estabilitat dels equips docents en els centres.

Les plantilles s’han fet seguint els criteris que es van aprovar i tenint en compte les aportacions que els sindicats i les direccions dels centres van fer. Han fet especial esment a la col·laboració del cos d’inspectors.

El Govern ha reiterat la seva intenció d’establir criteris per completar les plantilles de quota que podrem discutir i completar abans d’aprovar-la.

2. Convocatòria d’oposicions del Cos d’Inspectors: durant la primera setmana de gener es coneixerà l’oferta pública de places de feina i, durant la primera setmana de febrer, es publicarà la convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors. Es convoquen un total de 13 places per a totes les illes.

3. Altres:

-Ens han informat de la proposta que el Govern va fer per aturar la vaga del dia 15 de desembre: un compromís per destinar el 30% dels recursos que han de venir de l’acord amb el ministre Montoro a la millora de la dotació econòmica a l’educació de les Illes Balears.

-Es demanarà a la Mesa General de funció pública que s’incloguin les malalties contagioses dins dels possibles causants de baixes mèdiques i que es valor la possibilitat d’ incloure els accidents ‘in itinere’ dins d’aquesta nova proposta.

-Interins: a partir del mes de gener s’inclourà en les substitucions una durada aproximada perquè el docent interí pugui triar millor la plaça. Cal aclarir que no serà vinculant, sinó una informació aproximada.

15474
Representants sindicals a la mesa sectorial del dia 18 de desembre. (dBalears)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *