CALENDARI ESCOLAR 2017/18

Avui s’ha reunit en sessió ordinària el ple del consell assessor del calendari escolar per debatre les tres propostes del calendari escolar i l’aprovació del calendari escolar 2017/18.

Abans de passar a la votació hi ha hagut una sèrie d’intervencions, les quals no s’han mostrat favorables a les propostes de fer un canvi, sense haver-hi més informacions positives i s’ha apuntat a la possibilitat de fer una enquesta als alumnes, sobretot a segon de batxillerat que són els afectats en dos dels casos. Davant d’aquestes intervencions i no havent-hi intervencions favorables a modificar el model, el president del consell ha decidit retirar la proposta per aquest curs i presentar-la per al curs vinent amb més dades al respecte.

Download

A continuació s’ha donat la paraula per  fer intervencions respecte al calendari d’enguany.

S’ha informat  que els cursos d’ FP no es podran començar fins al 22 de setembre, ja que hi ha problemes per avançar l’escolarització, aquest fet també passa a l’educació d’Adults, els quals no podran començar fins al 2 d’octubre a causa de la tipologia de l’alumnat i perquè molts d’ells es troben fent feina.

S’ha demanat que les instruccions del curs siguin àgils i clares.

S’ha demanat poder fer un dia menys a secundària, ja que fan exàmens de setembre. També s’ha demanat que el dia 13 de setembre es dediqués únicament a l’acollida dels alumnes, les dues propostes han estat votades i desestimades.

La representant de JPDnU, a petició de la Junta, ha demanat que per al proper calendari és descentralitzi el consell assessor per tal que les diferents illes puguin fer el seu calendari d’acord amb les seves particularitats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *